Nieuw werk van Luc Boudens: Op eenzame hoogte en heruitgaven Het zijn lange dagen & Vrijdag Visdag

Leesmagazijn geeft samen met Uitgeverij Vrijdag Op eenzame hoogte uit en in heruitgaven Het zijn lange dagen (Juni 2014)  en Vrijdag Visdag (Sept 2014).

Op eenzame hoogte. “De roman beschrijft het proces van de emotionele verlichting. Brussel. De toevallige ontmoeting met student Bastien haalt het comfortabele bestaan van investeerder Amaury helemaal overhoop. Deze bejaarde bankier ontdekt prompt dat zelfs iemand als hij, typische telg van een vermogend geslacht, over emoties beschikt. Zijn genegenheid voor Bastien onthult gestaag wat hij al die tijd verborgen hield. Plots lijkt zijn hele wereld weer op te warmen. Gedeelde fascinatie voor het werk van Jean Cocteau betekent voor Amaury een zenuwslopende afdaling in zichzelf, voor Bastien een wegwijzer voor de toekomst. Wat veelbelovend startte, leidt tot een helse neergang.”
Luc Boudens, Op eenzame hoogte