“Leesmagazijn..Vooral de titel Cavia’s op proef wekt verwachtingen” Tzum Nieuws: De nieuwe boeken van het voorjaar 2015

Leesmagazijn: Het is even zoeken op de website van deze sympathieke uitgeverij maar dan vind je aankondigingen van boeken van o.a. Slavoj Žižek, Koenraad Goudeseune en Ludvík Vaculík. Vooral de titel Cavia’s op proef wekt verwachtingen. “

Screen Shot 2015-01-07 at 12.06.44

LM-OpEenzameHoogte-lowrescover-JohannHoltrop-lowres (2)ontwerp-Imperium-300dpi (1)cover-Acceleratie-lowres_2_ (1)cover-EersteRevolutionaireM-lowresbergtocht_ludwig hohlEis het onmogelijkcover-MadeInBangladesh-Lowrescover-EenVerdomdGoedeJeugdschrijfster-Lowrescover-CaviasOpProef-LowresZygmunt Baumancover-NieuwePoezie-highres cover-EuropeseMythes-LRcover-grondstof (1)DeutschbodenKoenraad Goudeseune- Probleemcover-Woede-300dpicover-Untamed-300dpi

 

 

 

 

 

 

 

 

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Tzum