Eric Hazan en Kamo, Eerste revolutionaire maatregelen

Eric Hazan en Kamo, Eerste revolutionaire maatregelen

Screen Shot 2014-10-18 at 19.08.10
Eric Hazan en Kamo
Eerste revolutionaire maatregelenNiet langer kritiek leveren, maar in opstand komen: dat wil dit boek, waarin concrete voorstellen worden gedaan om de overbekende cyclus van mislukte revoluties te doorbreken. Volgens Eric Hazan en Kamo is de revolutionaire kwestie allerminst afgesloten, en is met het uitbreken van de protesten in Turkije en Brazilië eens te meer bewezen dat de tijd rijp is om ons opnieuw over deze vraag te buigen. Een onmisbare handleiding voor oude en nieuwe revolutionairen.

Eric Hazan is de oprichter van uitgeverij La Fabrique en auteur van verschillende boeken, waaronder L’invention de Paris en Notes sur l’occupation. Hij woont en werkt in Parijs.

Vertaler: Jan Mysjkin

Uitgeef-redactie Frank Keizer

 

Eric Hazan en Kamo, Eerste revolutionaire maatregelen.