We danken De Groene Waterman Deutschboden, Moritz von Uslar

We danken De Groene Waterman voor Deutschboden, Moritz von Uslar, vertaling Willy Hemelrijk, Leesmagazijn op de shortlist van de Groene Watermanprijs, we danken de stad Antwerpen, we danken alle boekenliefhebbers, we danken de vele lezers, we danken Steven Van Ammel en Willem van Zadelhoff, we danken iedereen die het boek vastgehouden heeft en gaat vasthouden, we danken de drukker Bariet uit het geliefde Steenwijk, de vormgever Connie Nijman, we danken de personages, we danken iedereen die we vergeten zijn te danken, we danken iedereen die we zouden moeten danken. We danken Moritz von Uslar voor dit prachtige boek, we danken Verlag Kiepenheuer & Witsch voor de uitgave.. we danken dat we de prijs niet helemaal gewonnen hebben, maar bijna, we danken de Groene Waterman ook hiervoor, we danken Luc Boudens, zonder wie de avond erg leuk werd, we danken..