Argentijnse dichter Martin Gambarotta in Perdu zondagmiddag 15 Juni en op [email protected] met de column “Lente” en gedichten

Nu op [email protected]

Martin Gambarotta met Lente

Image

In het kader van het Perduprogramma ‘Politieke lente’ op zondagmiddag 15 juni 2014 heeft de Argentijnse dichter Martín Gambarotta een column geschreven. Gambarotta (Buenos Aires, 1968) werkt als politiek redacteur voor de Engelstalige Buenos Aires Herald en publiceerde de dichtbundels  Punctum (1996), Seudo (2000), Relapso + Angola (2005) en de plaquette Para un plan primavera (2011). Gambarotta was van 1996 tot 2006 redacteur van de website poesia.com. Zijn werk is vertaald naar het Duits, Engels, Nederlands en Noors.

Van 10 tot en met 14 juni 2014 is Martín Gambarotta te gast op Poetry International te Rotterdam met voordracht en live hoorspel. Op zondagmiddag 15 juni 2014 draagt hij voor bij literair podium Perdu te Amsterdam in het programma ‘Politieke lente’. De vertalingen van zijn gedichten zijn gemaakt door Bodil Kok. De column van Martín Gambarotta is vertaald door Menno Grootveld.