BOEKPRESENTATIE EN HYPNOSE SESSIE

Vanwege het verschijnen van de vertaling van zijn roman Het Witte Boek is Rafael Horzon te gast in Nederland. Sinds 1999 is Rafael Horzon creatieve pionier in Berlijn-Mitte, met bedrijven voor oa systeemkasten, partner scheidingen, appeltaarten, hoofd- stroopdassen en gevelbekleding. In zijn ‘Wissenschaftsakade- mie Berlin’ – een voorloper van de WORM Parallele Universiteit – gaven de interessantste denkers van de stad les, en iedereen die vier lezingen had bezocht, kreeg het diploma. Met “redesign deutschland” pakte Horzon het totale herontwerp van kalender, tijd en de Duitse taal aan. In zijn autobiografische roman “Het Witte Boek” vertelt hij over zijn ondernemingen die vooruit lopen op het huidige Nederlandse concept van creatief ondernemerschap. Het boek verschijnt in oktober voor de eerste keer in het Nederlands bij uitgeverij Leesmagazijn.

Hajo Doorn, president van de WORM Parallele Universiteit, gaat met Rafael Horzon in het gesprek.

Dit programma maakt onderdeel uit van de WORM Parallel University (WPU). De Parallel University is het onderzoeks- en onderwijsorgaan van WORM met daarin ondergebracht onze inhoudelijke agenda, ons leerplan en diverse publieke evenementen, die uiteraard niet alleen ter leering maar ook ende vermaeck zijn. Bij het bezoek van dit evenement zijn er studiepunten te verdienen. Bij 240 behaalde studiepunten wordt de titel ‘Master of Parallels’ gehaald. Het aantal studiepunten (PCTS) per activiteit staat boven aan deze pagina. Kijk voor meer informatie op wpu.worm.org.

Locatie

WORM
Boomgaardsstraat 71
3012 XA Rotterdam